ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY Békés
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ENERGETIKAI OSZÁLYOK SZABÁLYOZÁS ÁRAK KAPCSOLAT, RENDELÉS
1

MEGRENDELÉS

Rendelésekor időpontot egyeztetünk az ingatlan felméréshez.

2

FELMÉRÉS

Megtekintjük az ingatlant, felmérjük a számításhoz szükséges paramétereket.

3

ELKÉSZÍTÉS

Elkészítjük a számítást és kiállítjuk a tanúsítványt (1-2 munkanap).

Milyen ingatlanra szeretne tanúsítványt készíttetni?

Családi ház Társasházi lakás

Hőkamerás vizsgálat

A tanúsítás során hőkamerás felmérést nem végzünk, ezt a vizsgálatot csak külön szolgáltatásként válaljuk. Termográfiás mérésre általában speciális esetekben van szükség, várjuk érdeklődését, és segítünk megoldani a mérnöki problémát!

Gyula – Békéscsaba

Szolgáltatásunk központja Békéscsaba. Munkáink legnagyobb része a helyi lakióinghatlanok eladásához szükséges energetikai tanúsítása, de más energetikai mérnöki feladatokat is ellátunk. Tekintse meg díjtáblázatunkat az árak oldalon!

Munkáink jelentős része érkezik Gyuláról, itt a szolgáltatás alapdíjas (nincs kiszállási költség), és a hét bármely napján tudunk menni felmérni az ingatlant.

Békés és Mezőberény irányában

Békésre és Mezőberény felé is rendszeresen járunk tanúsítani, egészen Körösladányig, illetve esetenként Gyomaendrődig. Békésen még nincs kiszállási díj (a díjakat az árak menüpontban találja meg), de a távolabbi városokba már kiszállási díjat számítunk fel. Egy-két munkanapon belül tudunk biztosítani időpontot az itteni ingatlanok felmérésére.

Orosháza, és a megye déli része

Az árlistában szereplő tételekre kiszállási díjat teszünk a Battonya, Mezőhegyes, Mezőkovácsháza, Tótkomlós, Orosháza körzetéből érkező megbízásokra. Orosháza a megye harmadik legnagyobb városa, számos megkeresésünk érkezik innen is, egyedi ajánlatot kérhet tőlünk két órán belül, az árak menüpontban található űrlap segítségével.

Árak itt »

Az energiatanúsítvány 10 évig érvényes

A kiállítástól számítva 10 évig marad érvényes, ha a jogszabályban rögzített referencia értékek nem változnak, illetve az épületen nem végeznek jelentősebb átalakítást. Ha ez megörténik, a vizsgálatot újra el kell végezni, de csak akkor, ha az ingatlan ismét eladásra vagy bérbeadásra kerül.

Az energiatanúsítvány tartalma Tanúsítvány a földhivatalnál
© 2014-2022 www.tanusitvany-bekes.hu Minden jog fenntartva